Husse vuodesta 1987

 Husse evolution since 1987 

Husse

Husse aloitti vuonna 1987 Tukholmassa ja on sen jälkeen kasvanut euroopan johtavaksi koira- ja kissatuotteiden kotiintoimittajaksi oman brändinsä alla. Nykyään toimimme yli 55 maassa jossa on noin 1400 franchising-yrittäjää ja jälleenmyyjää toimittavat tuotteita suoraan asiakkaidemme ovelle.  Kasvustamme ja laajentumisestamme huolimatta Husse on säilynyt perheyrityksenä. Hussen perustaja, Tom Eliasson on edelleen tiiviisti mukana yrityksen toiminnassa ja huolehtii osaltaan siitä, että alkuperäistä yritysfilosofiaa ja tinkimätöntä työtä lemmikkien hyvinvoinnin eteen jatketaan jokaisessa Husse-maassa.

Husse koiran- ja kissanruoat on valmistettu super premium- ja premium - laatuisista ainesosista ja tuotettu parhaissa tehtaissa Belgiassa,  erittäin ammattitaitoisten ihmisten toimesta nykyaikaisilla laitteilla. 

Takuuna tuotteiden laadusta ja tuoteprosessista on se uskollisten ja tyytyväisen asiakkaiden määrä, joita Hussella on ympäri maailman. Vieraile verkkosivuillamme saadaksesi tietoa ruoan raaka-aineista, lisäaineista, energiasta ja sulavuudesta.     

 

Scroll