Immuunijärjestelmä+

Immuunijärjestelmä+

Karotenoideja immuunijärjestelmän tueksi.

Karotenoidit ovat antioksidantteja (hapettumisen estäjiä). Hussen Super Premium –ruuat sisältävät runsaasti luteiinia ja beta-karoteenia, luonnon kasviväriaineita, joilla on solujen hapettumista estävä vaikutus. Samalla karotenoidit myös edistävävät vastustuskykyä. Tutkimustulosten mukaan karotenoideilla on vaikutusta sekä solun ulkoisen että soluvälitteisen vastustuskyvyn syntyyn.

Humoraalinen eli solun ulkoinen immuunivaste huolehtii solujen ulkopuolella olevien taudinaiheuttajien tuhoamisesta. Erittyneet vasta-aineet tuohoavat mikrobeja, kuten bakteereja ja niiden erittämiä toksiineja. Nimitys humoraalinen johtuu siitä, että näitä vasta-aineita on kehon nesteissä kuten veressä ja kudosnesteissä. Nisäkkäillä on viisi erilaista vasta-ainetyyppiä, jotka eroavat toisistaan biologisten ominaisuuksien perusteella ja ne toimivat eri antigeenien kanssa. Vasta-aineita syntyy ja erittyy plasmasoluissa, jotka ovat peräisin immuunijärjestelmän B-lymfosyyteistä.

Soluvälitteinen immuniteetti torjuu solujen sisällä kehittyvien taudinaiheuttajien hyökkäyksiä. Solunsisäisiä loisia ovat virukset sekä myös jotkut bakteerit. Soluvälitteinen immuniteetti aktivoi valkosoluja, jotka luonnostaan hyökkäävät taudinaiheuttajia vastaan.

12 Tuote(tta)

Per sivu

Lista Ruudukko

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Optimal Mini

  Täysravinto pienikokoisille koirille, aktiivisille koirille.

  13,90 €
 2. PRO Aktiv

  Täysravinto paljon liikkuville koirille.
  62,91 €
 3. Valp

  Täysravinto pennuille ja imettäville nartuille

  58,90 €
 4. EXCLUSIVE KATTUNGE

  Täysravinto kissanpennuille vieroituksesta 12 kuukauden ikään saakka.

  14,90 €
 5. EXCLUSIVE DIGEST

  Erittäin sulava täysravinto aikuisille kissoille. 

  15,90 €

12 Tuote(tta)

Per sivu

Lista Ruudukko

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Scroll