L-Karnitiini

L-Karnitiini

L-Karnitiini eliminoi rasvakudosta.

Karnitiini ei ole varsinainen aminohappo mutta sen aminohappoa läheisesti muistuttavan rakenteen vuoksi se tavallisesti luokitellaan aminohapoksi. Se tunnetaan myös BT-vitamiinina.

L-Karnitiinia syntyy välttämättömien aminohappojen lysiinin ja metioniinin yhdistämisessä, mutta tällöin on myös oltava saatavilla riittävästi B1-vitamiinia (tiamiini) sekä B6-vitamiinia (pyridoksiini). Sen vuoksi karnitiinin lisääminen ravintoon joissain tapauksissa hyödyllistä ja tarpeen. Karnitiini on rasva-aineenvaihdunnan tärkeä osatekijä. L-Karnitiini kuljettaa rasvahappoja solussa niin, että niistä muodostuu energiaa.

1. Karnitiinin lisäys ravintoon on tarpeen silloin kun koiran energiantarve lisääntyy, koska karnitiini auttaa muuntamaan rasvaa energiaksi. Urheileville ja kilpaileville koirille, kuten valjakkokoirille tai muuten raskasta liikuntaa saaville koirille, karnitiinin lisäyksestä on hyötyä. Sen vuoksi Hussen Pro Energi –ruokaan on lisätty karnitiinia. Suuri rasvaprosentti yhdistettynä karnitiinilisään takaa optimaalisen energiantuotannon aktiivisten koirien tarpeisiin.

2. Toinen karnitiinin lisäämisen syy voi olla myös tarve painon pudotukseen. Ylipainoisilla koirilla karnitiini aiheuttaa rasvojen hapettumista mutta niiden kohdalla karnitiinin saanti tulee yhdistää vähäisempään ruokamäärään ja pienempään rasvaprosenttiin sekä entistä suurempaan liikunnan määrään.

3. Sydämeen on keskittynyt suuri määrä karnitiinia. Sydän tarvitsee rasvahappoja pystyäkseen pumppaamaan verta koko kehoon. Tutkimuksissa on todettu, että karnitiinin lisääminen sydänvioista kärsivien koirien ravintoon auttaa niiden sydäntä toimimaan tehokkaammin.

3 Tuote(tta)

Per sivu

Lista Ruudukko

 1. Sensitive Light

  Gluteeniton, helposti sulava täysravinto vähän liikkuville, ylipainoisille tai painontarkkailua tarvitseville koirille. Sisältää kanaa ja riisiä.

   

  Ups, tämä tuote hetkellisesti loppu varastolta. 

   

 2. Sensitive Optimal

  Gluteeniton täysravinto aktiivisille koirille, joilla on herkkä ruuansulatus tai allergioita. Sisältää herkullista kanaa ja riisiä

   

   

   

 3. Sterilised

  Kehitetty steriloitujen aikuisten koirien tarpeisiin. Sisältää kanaa, maissia, riisiä ja vehnää.

  76,90 €

3 Tuote(tta)

Per sivu

Lista Ruudukko

Scroll