Yucca+

Yucca+

Sisältää Yucca-uutetta.

Yucan terveysvaikutukset

Yucca schidigera –kasvi vähentää ulosteen hajua sitomalla ammoniakkia sekä ulosteesta haihtuvia aineita. Tällä luonnonkasvilla on myös hapettumista estäviä ominaisuuksia ja se auttaa ylläpitämään vastustuskykyä. Luonnon saponiinit parantavat suoliston terveyttä ja polyfenolit vaikuttavat nivelten terveyteen.

Yucca schidigera –kasvi sisältää lukuisia biologisesti aktiivisia aineosia, mm steroidisia saponiineja sekä polyfenoleja, kuten resveratrolia.

Monet yucan terveusvaikutuksista ovat saponiinien ansiota. Näiden phytosterolien on osoitettu sitovan kolesterolia sapessa, vauhdittaen sen eritystä ja alentaen veritasoa. Tämän on todettu myös tukevan yucan loisia tappavaa vaikutusta. Sitomalla loissolun kolesterolia, saponiinit vahingoittavat solua lopulta tappaen sen. Yucan saponiineilla on myös todettu olevan antibakteerisia ominaisuuksia ja ne voivat näin tukea suoliston terveyttä kontrolloimalla bakteerien kasvua.

Yucca myös edistää nivelten terveyttä, koska sen sisältämät polyfenolit ovat solujen hapettumista estäviä, ja siten suojaavat nivelkudosten soluja vapailta radikaaleilta. Polyfenolin antioksidantti resveratroli tunnetaan myös punaviinin osana, ja on saanut aikaan viinin maineen sen hyvistä vaikutuksista verisuonten terveyteen.

Yucan ominaisuuksiin kuuluu kyky sitoa ammoniakkia, kehon aineenvaihdunnan myrkyllistä, kemiallista sivutuotetta. Ammoniakkia tuottavat myös mikro-organismit aineenvaihdunnasaan, ja siksi sitä.

Scroll