Tilaus- & Toimitustiedot

 

Lemmikki-ystävällesi saat tilattua ravitsevaa ruokaa verkkokaupastamme. Voit myös aina ottaa yhteyttä paikalliseen husse-kauppiaaseen saadaksesi henkilökohtaista neuvontaa ja opastusta ruokintaan liittyvissä asioissa tai soittaa valtakunnalliseen numeroon 045 1578860

Paikkakunnille, joilla ei vielä omaa husse-yrittäjää ole, toimitukset hoidetaan Matkahuollon kuljetuksella! 
Kaikki yli 40€:n tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Lisäksi yli 10kg paketit toimitetaan kotijakeluna, muut lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen. 

 

TILAUS- ja TOIMITUSEHDOT


3.1 Tilauksen tekeminen edellyttää näiden ehtojen hyväksymistä. 

3.2 Vastaus tilauksen perillemenosta ei ole vielä tilauksen vahvistus. Vahvistus saadaan ja sopimus syntyy, kun Hussen myyjä ottaa yhteyden tilaajaan joko puhelimitse tai kirjallisesti (sähköposti, tekstiviesti) ja vahvistaa tilattujen tuotteiden saatavuuden. Samalla myyjä ja tilaaja sopivat yhdessä tuotteiden toimitusajan ja –tavan. 

3.3 Tuotteiden hinnat ovat voimassa sellaisina kuin ne ovat tilaushetkellä, ja merkittyinä tilauksen perilletuloilmoitukseen (edellyttäen, että ne ovat siinä samat kuin tilaushetkellä verkkokaupan hinnastossa tai muussa vastaavassa, voimassaolevassa hinnastossa). Jos toimitus kuitenkin ostajan pyynnöstä sovitaan tehtäväksi vasta enemmän kuin 14 päivää tilauksesta, on myyjällä oikeus muuttaa hintoja sillä perusteella, että hinnat jokatapauksessa muuttuvat yleisesti nähtävillä olevassa olevassa hinnastossa (esim verkkokaupassa).  Päällekkäisiä alennuksia tai etuja ei myönnetä. Edun saadakseen lahjakortti tai muu vastaava etu tulee luovuttaa tuotteen toimituksen yhteydessä Hussen edustajalle.

 

3.4 Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero (ALV). Veron suuruus on kulloinkin Suomessa voimassa olevan alv-tason mukainen.
  

 

4. Toimitus


4.1 Tuotteiden toimitus ostajalle, sovitulla tavalla, sisältyy aina tuotteen hintaan. (Pientoimituslisä 12,90 €, alle 40 euron ostoksista.) Pientoimituslisä veloitetaan myös  mikäli ostaja ei ole sovittuun aikaan saavutettavissa, tämä koskee kaikkia toimituksia.

4.2 Tuotteiden palautus ostajalta Husselle tapahtuu ostajan kustannuksella, palautuksen syystä riippumatta, ellei ostajan ja Hussen kesken sovita muuta.

4.3 Jos tilatuille tuotteille on myyjän ja ostajan kesken sovittu tietty toimituspäivä, eikä myyjä pysty sitä noudattamaan, ostajalla on oikeus perua tilaus sekä saada mahdollinen etukäteismaksu kokonaan takaisin.

Jos ostaja on ilmoittanut, ettei toimituspäivän täsmällisyys ole ehdottoman tärkeää, ja myyjä tekee kaiken mahdollisen, jotta sovittua päivää voisi kuitenkin noudattaa, myyjä ei ole vastuussa mahdollisista vahingoista, joita ostajalle voi syntyä aikaisemman tai myöhemmän toimituksen takia. 

4.4 Jos ketään ei ole sovitussa osoitteessa vastaanottamassa tilausta, voivat myyjä ja ostaja sopia, että tuotteet jätetään sovittuun paikkaan. Tällaisessa tapauksessa tuotteiden hinnan tulee olla maksettu ja maksun myyjän nähtävissä joko omalla tilillään tai osoitettuna ostajan antamalla maksutositteella. Tällöin ostaja on vastuussa tuotteista siitä lähtien kun ne on jätetty ostajan ilmoittamaan paikkaan.

4.5. Alueilla, joilla ei ole paikallista kauppiasta, tilaukset toimitetaan Matkahuollolla.

Scroll