Laadukasta ruokaa

laadukasta ruokaa

Husse koiran- ja kissanruoat valmistetaan super premium-tason raaka-aineista. Alan ammattilaiset hoitavat ja valvovat valmistusta parhaissa tehtaissa, joissa valmistukseen käytetään ammattimaisia ja nykyaikaisia välineitä. 

Tuotteiden ja tuotannon laadun takeena on suuri joukko tyytyväisiä asiakkaita, joita Hussella on ympäri maailmaa. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan tuoteselosteisiin, joista selviää:

  • koostumus,
  • ainesosat,
  • lisäaineet,
  • metabolinen energia,
  • sulavuus ja
  • tuotteen yleiset tiedot.

Husse-tuotantoprosessia seurataan, testataan ja valvotaan tarkasti. Tuotamme laadukkaita elintarvikkeita ympäristöystävällisesti ja eläinten erityistarpeisiin.
Eläinlääkärimme ja ravitsemusasiantuntijamme testavat ruoan koostumusta jatkuvasti laadun parantamiseksi. Hussen ruoat valmistetaan omassa tehtaassamme Belgiassa. Kaikki raaka-aineet lukuunottamatta lampaanlihaa, tulevat EU-alueelta. Lampaanliha jota käytämme, tuotetaan Uudessa-Seelannissa sekä Australiassa. Jokaisen raaka-aineen tuotantoerä on tarvittaessa jäljitettävissä alkulähteilleen, raaka-aineina käytämme ainoastaan ihmisravinnon tasoisia tuotteita.

Autamme sinua mielellämme ja kerromme tuotteistamme ja tuotannostamme, mikäli sinulla herää lisäkysymyksiä.

 

Tutkimustyö tehdään Lemmikki-tutkimuskeskuksessamme, ja on eläinystävällistä ja luokittelultaan ei-haitallista eläimelle. Tutkimuksen ainoa tarkoitus on parantaa kissan ja koirien ruoan laatua. 
Käytössämme ei ole haitallisia keinoja, eläimemme eivät koskaan tutkimuksestemme vuoksi kärsi lääketieteellisistä tai kirurgisista toimenpiteistä.

Scroll